Loading Laddar...
 

Personbil B-behörighet

Hos oss blir du alltid väl omhändertagen och får en professionell utbildning.

Vi skräddarsyr din utbildning utifrån dina förutsättningar för att den ska bli så effektiv som möjligt.

Teoriutbildning

Teoriutbildning och körutbildning ska gå hand i hand för att du ska få ut mesta möjliga av din utbildning. Vi erbjuder teorilektioner där får fördjupning i trafikkunskap och får svar på alla dina frågor.

Teoriinlärning sker mestadels genom internetbaserade testskrivningar som till stora delar liknar de du får på kunskapsprovet på Trafikverket. Med fördel gör du dina övningsprov hemifrån via elevcentralen.

Körutbildning

Körutbildningen är uppdelad i 15 olika moment.

Börja med din körkortsutbildning på trafikskolan så tidigt som möjligt, så att vi tillsammans kan öva in de viktigaste grundmomenten. Har du en privat handledare ser vi gärna att han/hon följer med vid någon eller några körlektioner så att ni lättare kan träna på rätt sätt hemma. Om du planerar din utbildning på detta sätt, kommer din kostnad för körkortet att bli lägre samtidigt som din kunskapsnivå ökar. Vi kör med lättkörda Audi Q2 årsmodell 2017.

Individanpassad utbildning

Trafikskolan tillämpar så kallad individanpassad utbildning, vilket innebär att elev och trafiklärare planerar utbildning efter elevens önskemål och möjligheter.

Om du har någon form av läs- och skrivsvårigheter är det viktigt att du berättar det för oss. Du har då möjlighet att få hjälp på olika sätt.